#Tijdvoorvrijetijd
Uitstappen & activiteiten

Onder de noemer #tijdvoorvrijetijd organiseren we in de loop van 2021 heel wat uitstappen en activiteiten. Individueel en in kleine groepjes.

Onder de noemer #tijdvoorvrijetijd organiseren we in de loop van 2021 heel wat uitstappen en activiteiten. Individueel en in kleine groepjes.

#tijdvoorvrijetijd? De naam zegt het al…Wij, Silke en Fien en ons team vrijwilligers, willen samen met jullie terug invulling geven aan jullie vrije tijd en met jullie op stap gaan. 
Een picknick, fietstocht, yogasessie, creatief atelier, daguitstappen,... Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Een waardige coronaveilige & tijdelijke vervanger van de volwassenenwerkingen (clubwerkingen, sport- en cultuurprojecten). Wij werkten een zomeraanbod uit voor iedereen en op verschillende plaatsen (Brugge, Torhout, Maldegem en Eeklo). Hieronder vind je meer info over de zomeruitstappen.

Is het voor jou moeilijk om je in groep te begeven voor een activiteit of is het is moeilijk om je te verplaatsen? Neem dan contact op en we bekijken de mogelijkheid voor een individueel aanbod. 

#tijdvoorvrijetijd is een tijdelijk project (tot eind november) dat mede mogelijk gemaakt wordt door Stad Brugge en Toerisme Vlaanderen.

Inschrijven voor de zomeractiviteiten is verplicht en kan via onderstaande inschrijfformulieren:

In de loop van 2021
Varieert
Varieert
Varieert
Inschrijven verplicht
Vanaf 16 jaar
050/47 25 90
kalender juli tijdvoorvrijetijd
Kalender augustus #tijdvoorvrijetijd

Bekijk de komende activiteiten

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2021

  • Afsprakennota vrijwilligers