01/04/2020

Start inschrijvingen speelplein-zomervakantie: 1 april!

Schrijf je voor de speelpleinzomer via het online inschrijfformulier!

Schrijf je voor de speelpleinzomer via het online inschrijfformulier!

Ben je de planning van de zomervakantie voor jouw kinderen aan het maken en staat speelplein van Oranje op het programma? Vergeet dan zeker niet om jouw zoon/dochter in te schrijven!

Is inschrijven nodig?
Enkel kinderen die extra ondersteuninng nodig hebben in de vorm van een oogje of IB moeten vooraf inschrijven. Alle andere kinderen kunnen de dag zelf naar het speelplein komen en zich aanmelden aan de inschrijfbureau op het speelplein zelf.

Speelplein Aalst
Voor speelplein Aalst moet je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Je kan je al vanaf 5 maart inschrijven, via dit formulier. 

Speelplein Assenede, Maldegem, Sint-Andries & Sint-Jozef
Door de coronacrisis is het niet mogelijk om het telefonisch inschrijfmoment te organiseren in zijn gebruikelijke vorm. Daarom werken we voor de speelpleinen Assenede, Maldegem, Sint-Andries en Sint-Jozef ook met een online inschrijfformulier. 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers