30/07/2019

Spaaractie: Jaar van de sport

Sporten, bewegen en gezonde voeding doorheen onze activiteiten.

Sporten, bewegen en gezonde voeding doorheen onze activiteiten.

Wat is jaar van de sport?
Sporten is gezond! Maar we bewegen vaak te weinig. We willen iedereen extra stimuleren om te bewegen en aan sport te doen. Daarom bieden we activiteiten aan waarin beweging centraal staat. Je hoeft geen topconditie te hebben om mee te doen aan die activiteiten. Doe je sportkleren aan en sluit aan op de activiteiten met het label ‘jaar van de sport’.

Een uitdaging voor iedereen!
Deelnemers, vrijwilligers, ouders, we dagen jullie uit om dit jaar mee te bewegen met ons. Deel je sport- en bewegingsfoto’s met ons via facebook en inspireer elkaar. Ook de medewerkers van Vrijetijdspunt blijven niet stil zitten. Af en toe zal je op onze facebookpagina een foto zien verschijnen van onze sportieve activiteiten!

Zoek het sport label
Alle activiteiten waarbij we iets doen met sporten, bewegen of gezonde voeding krijgen het oranje sport-label. Minivoetbal, IDAS en Bowling hebben het label, maar ook binnen de speelpleinen, café alloo en de werkingen bij ontmoeten is dit label te vinden. We dagen je uit om aan zoveel mogelijk gezonde activiteiten deel te nemen!

Spaarkaart
Hieronder kan je de spaarkaart downloaden. Druk ze af en neem ze mee naar alle ‘Jaar van de sport’-activiteiten en vraag je stempel. Is je stempelkaart vol? Dien deze spaarkaart in bij Vrijetijdspunt en maak kans op een mooie prijs. De winnaars worden  bekend gemaakt in het magazine van september 2020.

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 18 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine herfst 2020

  • Reisbrochure 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers