28/02/2020

Schrijf je in voor het digitale magazine

Oranje gaat groen. Van magazine in je brievenbus naar magazine in je mailbox

Oranje gaat groen. Van magazine in je brievenbus naar magazine in je mailbox

Oranje groen?!

In 2020 nemen we ozne goede voornemens en willen we Vriejtijdspunt duurzamer en groener maken. Dat wil zeggen dat we acties doen om onze impact op het milieu te verkleinen. We ondernemen al enkele acties om bewust om te gaan met het milieu maar willen nu een stapje verder gaan.

We houden bij het uitbrengen van het magazine en de reisbrochure al langer rekening met duurzaamheid. We drukken onze magaziens op papier met het duurzame label FSC Mix. Dit label is een internationaal label voor duurzame bosbouw. 

Stapje verder

Om de drie maanden versturen we ongeveer 1000 magazines met de post. Dat zijn maar liefst 4000 magazines op een heel jaar. Met andere woorden: hééél veel papier en heel wat auto's die ze rond brengen. Omdat veel mensen tegenwoordig online actief zijn, willen we gebruik maken van de digitale manieren om ons aanbod te verspreiden. 

Digitaal magazine

Vanaf de zomereditie van het magazine, die in mei verschijnt, versturen we enkel nog het magazine op papier per post naar mensen die ons expliciet hebben laten weten dat ze nog steeds een magazine op papier willen ontvangen.

Alle andere klanten ontvangen het magazine vanaf nu via mail. Om de drie maanden versturen we het magazine digitaal. Je kan dus 4 x per jaar een mailtje van ons verwachten. Heb je je e-mailadres nog niet doorgegeven? Volg het stappenplan om je in te schrijven voor het digitale magazine.

Stappenplan om in te schrijven

 

Meer lezen over hoe we stappen zetten richting duurzaamheid? Lees het volledige artikel hieronder.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 18 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine herfst 2020

  • Reisbrochure 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers