Reizen en weekends
Dromen over reizen start hier.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op reis kan gaan, jij dus ook! Daarom organiseren wij jaarlijks heel wat reizen en weekends.

 

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op reis kan gaan, jij dus ook! Daarom organiseren wij jaarlijks heel wat reizen en weekends.

 

 

Groepsreizen
Vrijetijdspunt organiseert jaarlijks meerdere groepsreizen. In het reisaanbod vind je heel wat mogelijkheden: van een wandelvakantie in de Ardennen, over een vliegreis naar een Spaans eiland, een citytrip in één van onze buurlanden tot een swingend festival-weekend. Het aanbod is heel divers, zodat iedereen er wel een reis in vindt die bij hem of haar past.

Reizen doen we bij Vrijetijdspunt steeds in groep. We streven naar comfortabele en betaalbare reizen die nét dat ietsje meer te bieden hebben.

Het reisgevoel van de reiziger staat voorop! Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan helpen in het opstellen van het dagprogramma op reis, het bepalen van het menu… Het ontmoetingsmoment voor vertrek is daarvoor het uitgelezen moment.

Reisbegeleiders
Onze reizen worden begeleid door ervaren vrijwilligers met een hart voor reizen. Alle vrijwilligers worden binnen Vrijetijdspunt opgeleid en sterk ondersteund om goed voorbereid een onvergetelijke reis te kunnen begeleiden.

Prijzen
De prijzen van onze groepsreizen zijn steeds All-in. Dat wil zeggen dat je geen extra kosten hebt voor vervoer, uitstappen, maaltijden of een drankje… Je weet op voorhand perfect welk budget je nodig hebt voor de reis.

Kandidaat stellen voor een reis
Vanaf dit jaar kan je je inschrijving ook volledig digitaal invullen. Dat kan via de knop hieronder.

Reizen 2022
Het reisaanbod van 2021 is bekend! Bekijk onze reizen in de reisbrochure hieronder. Kandidaat stellen kan schriftelijk tot maandag 10 januari 2022 om 23.59 uur. Wie vanaf 11 januari een aanvraag doet, wordt niet meegenomen in de eerste verdeling van de reisplaatsen.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk
Vanaf 18 jaar
050 47 25 90

Bekijk de komende activiteiten

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de 2 maanden een nieuw Magazine uit. Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure.
Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Aanbod januari-februari

  • Reisbrochure 2022

  • Afsprakennota vrijwilligers