15/03/2021

Ontdek het reisaanbod van 2021

Op vakantie in België en buurlanden.

Op vakantie in België en buurlanden.

We kunnen er niet om heen. COVID-19 is nog steeds allesbepalend in ons leven. Toch kijken we positief naar de toekomst. We voelen dat het tijd is voor nieuwe plannen en leuke vooruitzichten. We hopen dat jullie, net zoals wij en onze reisbegeleiders, zin hebben om jullie valies terug van onder het stof te halen. Deze reisbrochure brengt ons op mooie plekjes dicht bij huis. We verkennen de natuur en steden in België en buurlanden. Reis jij met ons mee?

Luisterversie
Is lezen voor jou een uitdaging? Beluister de reisbrochure via deze link. Je hoort eerst een korte inleiding. Daarna worden de reizen één voor één overlopen.

Inschrijven via het online formulier
Heb je de reisbrochure goed doorgenomen en de reis van jouw dromen gezien? Dan is het tijd om je kandidaat te stellen. Dit doe je door het online formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen om samen het formulier in te vullen. 

Kandidaat stellen kan schriftelijk tot vrijdag 2 april 2021 om 23.59 uur. Wie vanaf 3 april een aanvraag doet, wordt niet meegenomen in de eerste verdeling van de openstaande reisplaatsen.

Reizen in tijden van corona
We trekken de kaart van veilig reizen door te kiezen voor kleine groepen van maximum 7 personen en 2 begeleiders. Onze reizen vinden plaats in België of de buurlanden. Alle reisbegeleiders krijgen een vorming rond veilig reizen en kunnen 24/7 contact opnemen met een beroepskracht. Op elke reis gaat een uitgebreid pakket met ontsmettings- en beschermingsmateriaal mee.

Dagelijks volgen we de richtlijnen van de overheid op om in te schatten of de reis veilig kan doorgaan. 
We vragen jullie om te vertrouwen op onze nauwkeurige opvolging. De veiligheid van onze deelnemers en begeleiders staat altijd op de eerste plaats. Daarom hopen we op jullie begrip bij eventuele last-minute wijzigingen aan het reisprogramma. Hierover zal steeds duidelijk op voorhand gecommuniceerd worden.

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2021

  • Afsprakennota vrijwilligers