07/02/2020

Miles for Smiles is terug!

Miles for Smiles is niet alleen een toffe loopwedstrijd waar Oranje één van de goede doelen is. Het is zo veel meer dan dat!

Miles for Smiles is niet alleen een toffe loopwedstrijd waar Oranje één van de goede doelen is. Het is zo veel meer dan dat!

 

Sport en beweging voor iedereen
Je hoeft geen doorgewinterde sporter te zijn, om tóch deel te nemen. Het parcours bedraagt exact 1 mile, ofwel 1,6 km. Als team kan je elkaar afwisselen en zo samen zoveel mogelijk miles lopen. Dit binnen een periode van 2 uren. Er is ook een kortere toer voor voldoende afwisseling of voor wie graag een kleinere afstand aflegt. 

Of ga je liever toch een sportieve uitdaging aan? Dan kan je ook alleen lopen en zoveel mogelijk miles lopen in twee uur tijd. 

Verbinding en ontmoeting 
Oranje grijpt met Miles for Smiles de kans om ‘verbinding en ontmoeting’ te creëren. Want! Hoe tof is het niet om er samen met alle Oranje-ambassadeurs een echte teambuilding van te maken? Niet alleen sporten en beweging, maar ook een toffe party (jaja, met dé Peter Van de Veire) en heerlijke gerechtjes door Bistro Bruut en restaurant Goffin staan centraal. Voor elk wat wils. 

Daarom kunnen alle medewerkers, cliënten en vrijwilligers gratis deelnemen aan het event. 

En nog meer: We willen graag al onze Oranje-sympathisanten ontmoeten op Miles for Smiles. Kom naar onze stand in de loophal van de Brugeoise en ontvang een tof gadget! 

Lopen voor Oranje: Hoe werkt dat nu precies? 
Kies bij je inschrijving voor Oranje 
als goede doel. Hoe meer miles je loopt, hoe meer dit opbrengt voor Oranje.

We laten jullie hoe dan ook weten hoeveel miles en euro’s jullie binnenhaalden en waarin we op die manier kunnen investeren! 

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers