05/01/2021

Inschrijven speelplein Paasvakantie vanaf 6 januari

Heeft je zoon/dochter extra ondersteuning nodig op het speelplein? Vergeet dan niet in te schrijven voor de Paasvakantie.

Heeft je zoon/dochter extra ondersteuning nodig op het speelplein? Vergeet dan niet in te schrijven voor de Paasvakantie.

Is inschrijven nodig?
Voorlopig is vooraf inschrijven enkel noodzakelijk voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben in de vorm van een oogje of IB.

 Alle andere kinderen kunnen de dag zelf naar het speelplein komen en zich aanmelden aan de inschrijfbureau op het speelplein zelf. De bubbelwerking wordt nog steeds gehanteerd. Op het speelplein zelf zal uw zoon of dochter toegewezen worden aan een bubbel. Let op, de maatregelen kunnen wijzigen volgens de laatste coronarichtlijnen. Blijf onze kanalen volgen om op de hoogte te blijven. 

Online inschrijfformulier
Inschrijven kan vanaf woensdag 6 januari 2021 om 17 uur  via onderstaand inschrijfformulier.

  • ​Inschrijvingen kan via dit inschrijfformulier
    • De plaatsen zijn beperkt. We raden aan om op tijd in te schrijven.De inschrijving is pas definitief wanneer je een bevestigingsbrief hebt ontvangen.
    • Wie ingeschreven is, wordt die dag ook verwacht. 

De inschrijvingen voor zomer 2021 starten op 31 maart 2021 om 17 uur voor speelplein Aalst, Assenede, Maldegem, Sint-Andries en Sint-Jozef.

 

 

 

Foto Glauke Wylin

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Afsprakennota vrijwilligers