18/02/2020

Infomoment Aalternatief

Aalternatief is een wooninitiatief voor jongeren met beperking, waarbij ouders samen gáán voor een zelfstandige woontoekomst voor hun zoon of dochter

Is je kind met een beperking 15 jaar of ouder en wil je als ouder mee vorm geven aan de toekomst van je kind in een kleinschalig, innovatief en inclusief woonproject in Aalter? Aalternatief vzw gaat op zoek naar enthousiaste jongeren en hun ouders om de bestaande groep uit te breiden. 

Daarom organiseert Aalternatief vzw samen met Oranje vzw een infomoment om op zoek te gaan naar jongeren en ouders die mee willen instappen in het project. 

Het infomoment gaat door op dinsdag 17 maart om 19u30 in het Emmaüsinstituut te Aalter (Sint-Gerolflaan 20). Schrijf je hier in

Heb je graag nog wat extra informatie? Mail dan naar info@aalternatief.be of bezoek de website van Aalternatief

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine maart - mei 2020

  • Reisbrochure 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers