Hotel O'mer
21/06/2021

Hotel O'mer, jouw thuis aan zee

Zomers weer, versoepelde coronamaatregelen én een gloednieuwe website. Bij Hotel O'mer zijn ze meer dan klaar voor de zomer!

Zomers weer, versoepelde coronamaatregelen én een gloednieuwe website. Bij Hotel O'mer zijn ze meer dan klaar voor de zomer!

Hotel O'mer? Da's een zorgeloze vakantie aan zee. Een kleinschalig, sfeervol en volledig rolstoeltoegankelijk hotel, gelegen in het hartje van Blankenberge.

Klinkt goed? 'T zal wel zijn, maar het wordt nog beter! Hotel O'mer is namelijk meer dan enkel een dak boven je hoofd. Tijdens je verblijf haalt het team samen met jou het maximum uit jouw vakantie. Naast de uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden organiseren en begeleiden ze ook dagelijks activitetien in en rond Blankenberge. Zo kun jij onbezorgd op stap gaan, deelnemen aan toffe activiteiten en nieuwe mensen leren kennen. Want iedereen heeft recht op een zorgeloze vakantie.

Klaar voor een écht vakantiegevoel met de ondersteuning die je nodig hebt? Of ben je gewoon benieuwd naar de persoonlijke aanpak? Neem dan snel een kijkje op de gloednieuwe website www.hotelomer.be en ontdek het volledig aanbod!

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe activiteiten of promoties? Volg dan zeker ook de Facebookpagina van Hotel O'mer

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2021

  • Afsprakennota vrijwilligers