corona update
26/11/2021

Corona-update

Lees hier alle coronamaatregelen die van kracht zijn in onze werkingen. We updaten deze pagina telkens volgens de meest actuele maatregelen. 

Lees hier alle coronamaatregelen die van kracht zijn in onze werkingen. We updaten deze pagina telkens volgens de meest actuele maatregelen. 

Deze hebben voorlopig geen effect op de organisatie van de speelpleinwerkingen, jeugdateliers, clubwerking, etc. Hier wordt vooral rekening gehouden met de geldende maatregelen zoals een goede handhygiëne, openluchtactiviteiten waar mogelijk en degelijk verluchten van de ruimtes.

Coronamaatregelen vanaf maandag 1 november 2021
De coronamaatregelen hebben effect op volgende werkingen:

 • Idas: Bij het betreden van de sporthal in Eeklo is een mondmasker verplicht, tijdens het sporten mag het mondmasker af. 
   
 • Ook bij Café Alloo Alloo is de mondmaskerplicht voor de vrijwilligers opnieuw van toepassing. Mondmaskers voor klanten zijn voorlopig niet verplicht, maar raden we wel ten zeerste aan.
  Daarbovenop ben je bij het binnenkomen van het café wettelijk verplicht een geldig Covid Safe Ticket te kunnen tonen.
  Op dit filmpje kun je zien hoe je de CovidSafe app installeert en gebruikt. Indien dit niet lukt of je geen smartphone gebruikt, kunnen wij jou helpen een Covid Safe Ticket aan te vragen.

  We kunnen je telefonisch bijstaan van maandag tot vrijdag van 10u tot 12u30 en van 13u tot 17u. Ook kun je langskomen aan het onthaal om samen met een collega gebruik te maken van computer, eID-kaartlezer en printer om je Covid Safe Ticket aan te vragen en/of te printen. Vergeet dan zeker niet je identiteitskaart en pincode mee te brengen.

Coronamaatregelen na overlegcomité van 26 november 2021
De komende dagen bekijken we hoe we onze activiteiten coronaveilig kunnen blijven organiseren en bekijken we de mogelijkheden naar alternatieven waar nodig volgens de verstrengingen.
Midden volgende week sturen we een update over onze activiteiten via brief, nieuwsbrief, website en facebook.

Zo houden we je op de hoogte
We blijven de coronamaatregelen vanuit de overheid opvolgen en communiceren de laatste nieuwe maatregelen voor onze werkingen telkens via onze website, facebook en in de werkingen zelf. Bij grote updates versturen we een een corona-update via nieuwsbrief.

We hopen iedereen nog steeds in de meest veilige omstandigheden te mogen ontvangen!

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de 2 maanden een nieuw Magazine uit. Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure.
Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

 • Aanbod november - december

 • Reisbrochure 2021

 • Afsprakennota vrijwilligers