Clubwerking Torhout
Tijdelijke geschrapt wegens corona

Een plaats waar je mensen kan ontmoeten tijdens leuke activiteiten en uitstappen.

 

Een plaats waar je mensen kan ontmoeten tijdens leuke activiteiten en uitstappen.

 

De clubwerking van Torhout biedt (jong) volwassenen met en zonder beperking een plaats om elkaar te ontmoeten
Ben je ouder dan 16 jaar? Dan kan je bij ons terecht voor leuke activiteiten en uitstappen.
Een quiz, spaghetti-avond, een fuif... De clubwerking trekt er ook graag op uit: We gaan graag samen naar de bioscoop, een etentje in een restaurant, een uitstap naar het Atomium...

De activiteiten worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die klaar staan om samen met jou een onvergetelijke tijd te beleven. Zij zorgen voor de activiteit en de ondersteuning die jij nodig hebt. De vrijwilligersploeg wordt bijgestaan door een beroepskracht van Vrijetijdspunt.

Jij beslist trouwens mee wat we doen! Laat ons weten wat je graag wil doen of bezoeken en wij kijken of we dit kunnen organiseren.

Inschrijven

  • Wil je graag deelnemen aan een activiteit? Dan vragen we je om minstens 1 week voor de activiteit in te schrijven. Enkel zo kunnen we genoeg begeleiding voorzien.
  • Wanneer je bent ingeschreven verwachten we je op de plaats van de afspraak. Inschrijven kan via de inschrijfstrook in ons Magazine of via e-mail.
  • Ben je ingeschreven maar kan je toch niet komen? Verwittig ons dan vooraf. Want, niet opdagen is toch de activiteit betalen.

Prijzen

  • In de prijs zit steeds een drankje, de begeleiding, de activiteit en het vervoer van en naar de plek van de activiteit inbegrepen.
  • De prijs is bij elke activiteit anders. We proberen de prijs zo laag mogelijk te houden. 
  • Voor sommige activiteiten maken we op voorhand kosten. Wie inschrijft en op de dag zelf niet komt opdagen, betaalt toch de activiteit.

Alternatief aanbod tijdens corona

  • Alle activiteiten van clubwerking Torhout worden tijdelijk geschrapt wegens corona. Tijdens de corona-crisis organiseren we een tijdelijk alternatief corona-veilig aanbod.

 

 

Tweewekelijks op zaterdag
Sint-Rembert, Sint-Jozefstraat 8820 Torhout
Vooraf inschrijven is noodzakelijk
Vanaf 16 jaar
Tijdelijk geschrapt wegens corona

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2021

  • Afsprakennota vrijwilligers