Aanbod reizen en weekends
Dromen over reizen start hier.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op reis kan gaan, jij dus ook! Daarom organiseren wij jaarlijks heel wat reizen en weekends.

 

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op reis kan gaan, jij dus ook! Daarom organiseren wij jaarlijks heel wat reizen en weekends.

 

 

Groepsreizen
Vrijetijdspunt organiseert jaarlijks meerdere groepsreizen. In het reisaanbod vind je heel wat mogelijkheden: van een wandelvakantie in de Ardennen, over een vliegreis naar een Spaans eiland, een citytrip in één van onze buurlanden tot een swingend festival-weekend. Het aanbod is heel divers, zodat iedereen er wel een reis in vindt die bij hem of haar past.

Elk jaar plannen we ook enkele genietreizen voor mensen met een grotere zorgbehoefte. Deze reizen worden door een team van vrijwilligers en professionals begeleid. Reizen doen we bij Vrijetijdspunt steeds in groep. We streven naar comfortabele en betaalbare reizen die nét dat ietsje meer te bieden hebben.

Het reisgevoel van de reiziger staat voorop! Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan helpen in het opstellen van het dagprogramma op reis, het bepalen van het menu… Het ontmoetingsmoment voor vertrek is daarvoor het uitgelezen moment.

Reisbegeleiders
De meeste reizen worden begeleid door ervaren vrijwilligers met een hart voor reizen. Alle vrijwilligers worden binnen Vrijetijdspunt opgeleid en sterk ondersteund om goed voorbereid een onvergetelijke reis te kunnen begeleiden.

Prijzen
De prijzen van onze groepsreizen zijn steeds All-in. Dat wil zeggen dat je geen extra kosten hebt voor vervoer, uitstappen, maaltijden of een drankje… Je weet op voorhand perfect welk budget je nodig hebt voor de reis.

Inschrijven
Vanaf dit jaar kan je je inschrijving ook volledig digitaal invullen. Dat kan via de knop hieronder.

Reizen in 2021
Het zijn uitzonderlijke tijden. Covid-19 heeft een grote impact op de manier waarom we reizen. Reizen tijdens deze coronaperiode zal daarom wat extra maatregelen met zich meebrengen. Uiteraard laten we ruim op voorhand weten welke maatregelen van toepassing zijn op jouw reis. We gaan voor veilig reizen, maar bovenal voor reizen met een echt vakantiegevoel.

We streven ernaar om zoveel mogelijk in kleine groepen op reis te gaan. Daarnaast krijgt elke groep een box mee met het nodige beschermings- en ontsmettingsmateriaal. De reisbegeleiders worden opgeleid en hebben 24/7 contact met ons. We kiezen er ook voor om zoveel als mogelijk binnen België te reizen. Er zijn in onze eigen landje echte pareltjes te ontdekken. Omdat we niet weten hoe de situatie verder zal evolueren, kiezen we ervoor om de reizen van 2021 per seizoen bekend te maken. Zo kunnen we korter op de bal spelen en steeds zoveel mogelijk rekening houden met de geldende maatregelen. D.w.z. dat je zowat 4x per jaar kan inschrijven voor een reis. 

Reizen zomervakantie
Het reisaanbod van 2021 is bekend! Bekijk onze reizen in de reisbrochure hieronder. Kandidaat stellen kan schriftelijk tot vrijdag 2 april 2021 om 23.59 uur. Wie vanaf 3 april een aanvraag doet, wordt niet meegenomen in de eerste verdeling van de openstaande reisplaatsen.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk
Vanaf 18 jaar
050 47 25 90

Bekijk de komende activiteiten

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid:
van ma tot vrij van 10 - 12.30 uur en van 13 - 17 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure 2021

  • Afsprakennota vrijwilligers