Zaal Lokaal
Ruimte delen is creëren.

Oranje gelooft in onbeperkt samenleven: Talenten in de samenleving en in de buurt kansen geven en met elkaar verbinden.
Met Zaal Lokaal, een herberg voor initiatieven in de vrijetijdssfeer, wil ook Vrijetijdspunt talenten verenigen. 

Oranje gelooft in onbeperkt samenleven: Talenten in de samenleving en in de buurt kansen geven en met elkaar verbinden.
Met Zaal Lokaal, een herberg voor initiatieven in de vrijetijdssfeer, wil ook Vrijetijdspunt talenten verenigen. 

Ruimte
Vanaf dit najaar kunnen de buren, de ruime buurt, lokale verenigingen... Peterseliestraat 100 mee kleur geven. Zaal Lokaal staat vanaf nu open voor iedereen. Het biedt ruimte voor diverse initiatieven, waar Vrijetijdspunt één van de vele gebruikers zal zijn. Het wordt een platform waar creatieve geesten, ondernemers en burgers vrije tijd kunnen organiseren op een toegankelijke manier. Het doel van Zaal Lokaal: elkaar ontmoeten in open dialoog.

Delen
De activiteiten die in Zaal Lokaal doorgaan staan open voor een ruim publiek. Niet toevallig valt de lancering van Zaal Lokaal samen met de herinrichting van de ruimte. Dankzij de financiële steun van Summertaste en Ladies Circle kan de ruimte volledig rolstoeltoegankelijk gemaakt worden. Er komt een toegankelijke bar en verstelbare dj-tafel. 

Ook de kennis van Vrijetijdspunt, de buren, lokale verenigingen... is ter beschikking van alle gebruikers van Zaal Lokaal. 'Hoe kan je een laagdrempelige activiteit organiseren waar iedereen aan kan deelnemen?', 'Hoe breng je mensen met elkaar in contact?', 'Hoe kunnen talenten gematcht worden?'... zijn allemaal vragen die in Zaal Lokaal kunnen gesteld worden en waar we samen een antwoord op zoeken. 

Creëren
Door mensen samen te brengen, kunnen we elkaar inspireren, ideeën delen en samen realiseren. Daarom wordt Zaal Lokaal niet enkel een gedeelde ruimte, maar ook een plek van ontmoeten en samenwerken! Zo kunnen er ideeën onstaan rond nieuwe leuke activiteiten. Want: Samen delen is creëren. 

Heb je vragen over Zaal Lokaal? Wil je graag meer weten over hoe je de ruimte kan gebruiken? Neem dan contact met ons op! 

Peterseliestraat 100, 8000 Brugge
050 47 25 90

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine 88 - Maart - mei 2019