Zaal Lokaal
Ruimte delen is creëren.

Zaal Lokaal is een polyvalente en toegankelijke ruimte en wil verbinding leggen tussen mensen.

Zaal Lokaal is een polyvalente en toegankelijke ruimte en wil verbinding leggen tussen mensen.

Ruimte voor jouw idee
Zaal Lokaal is een polyvalente en toegankelijke ruimte in het hartje van Brugge. Zaal Lokaal wil verbindingen leggen tussen de bewoners van Brugge en een divers en toegankelijk aanbod van vrijetijdsbesteding waar iedereen terecht kan. Zaal Lokaal is initiatief van een aantal partners die met hun projecten gebruik maken van Zaal Lokaal.

Het biedt ruimte voor diverse initiatieven, waar Vrijetijdspunt één van de vele gebruikers zal zijn. Het is een platform waar creatieve geesten, ondernemers en burgers vrije tijd kunnen organiseren op een toegankelijke manier. Het doel van Zaal Lokaal: elkaar ontmoeten in open dialoog.

Delen
De activiteiten die in Zaal Lokaal doorgaan staan open voor een ruim publiek. Niet toevallig valt de lancering van Zaal Lokaal samen met de herinrichting van de ruimte. Dankzij de financiële steun van Summertaste en Ladies Circle kan de ruimte volledig rolstoeltoegankelijk gemaakt worden. Er komt een toegankelijke bar en verstelbare dj-tafel. 

Ook de kennis van Vrijetijdspunt, de buren, lokale verenigingen... is ter beschikking van alle gebruikers van Zaal Lokaal. 'Hoe kan je een laagdrempelige activiteit organiseren waar iedereen aan kan deelnemen?', 'Hoe breng je mensen met elkaar in contact?', 'Hoe kunnen talenten gematcht worden?'... zijn allemaal vragen die in Zaal Lokaal kunnen gesteld worden en waar we samen een antwoord op zoeken. 

Creëren
Door mensen samen te brengen, kunnen we elkaar inspireren, ideeën delen en samen realiseren. Daarom wordt Zaal Lokaal niet enkel een gedeelde ruimte, maar ook een plek van ontmoeten en samenwerken! Zo kunnen er ideeën onstaan rond nieuwe leuke activiteiten. Want: Samen delen is creëren. 

Wil je meer weten over Zaal Lokaal? Bezoek hier de website van Zaal Lokaal. Je vindt er foto's, alle projecten, nieuwtjes en de contactgegevens van Zaal Lokaal.  

Peterseliestraat 100, 8000 Brugge
050 47 25 90

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine 90 - September - november 2019

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020

  • Magazine 89 - Juni - Augustus 2019