28/12/2018

Vacature: Jeugdlabo

Brugfiguur in het jeugdwerk (4/5e of fulltime, onbepaalde duur)

Als brugfiguur in het jeugdlabo4 werk je mee aan de start van het project.

Het Jeugdlabo4 streeft naar een dynamischer jeugdwerklandschap voor kinderen en jongeren met een beperking in het zuiden van de provincie Oost-Vlaanderen. Het Jeugdlabo4 ontwikkelt op maat van de doelgroep en deze regio een methode om op experimentele wijze aanbod te laten groeien. Dit aan de hand van vier O’s: Onderzoek, Ondersteuning, Ontwikkeling en Ontmoeting.

We bieden jou een 4/5de of fulltime contract afhankelijk van eigen voorkeur om je work-life balans goed uit te balanceren. Werkingsgebied is het zuiden van de provincie Oost-Vlaanderen. Bij voorkeur woon je in deze regio. Je werkt regelmatig in Brugge en/of Kortrijk, de uitvalsbasis waar de rest van het team werkt. Voor de verplaatsingen kan je beroep doen op de trein, de (elektrische) fietsen en het wagenpark van Oranje.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je in het vacaturebericht.

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine 90 - September - november 2019

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020

  • Magazine 89 - Juni - Augustus 2019