Reizen en weekends
Dromen over reizen start hier.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op reis kan gaan, jij dus ook! Daarom organiseren wij jaarlijks heel wat reizen en weekends.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op reis kan gaan, jij dus ook! Daarom organiseren wij jaarlijks heel wat reizen en weekends.

Groepsreizen
Vrijetijdspunt organiseert jaarlijks meerdere groepsreizen. In het reisaanbod vind je heel wat mogelijkheden: van een wandelvakantie in de Ardennen, over een vliegreis naar een Spaans eiland, een citytrip in één van onze buurlanden tot een swingend festival-weekend. Het aanbod is heel divers, zodat iedereen er wel een reis in vindt die bij hem of haar past.

Elk jaar plannen we ook enkele genietreizen voor mensen met een grotere zorgbehoefte. Deze reizen worden door een team van vrijwilligers en professionals begeleid. Reizen doen we bij Vrijetijdspunt steeds in groep. We streven naar comfortabele en betaalbare reizen die nét dat ietsje meer te bieden hebben.

Het reisgevoel van de reiziger staat voorop! Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan helpen in het opstellen van het dagprogramma op reis, het bepalen van het menu… Het ontmoetingsmoment voor vertrek is daarvoor het uitgelezen moment.

Reisbegeleiders
De meeste reizen worden begeleid door ervaren vrijwilligers met een hart voor reizen. Alle vrijwilligers worden binnen Vrijetijdspunt opgeleid en sterk ondersteund om goed voorbereid een onvergetelijke reis te kunnen begeleiden.

Prijzen
De prijzen van onze groepsreizen zijn steeds All-in. Dat wil zeggen dat je geen extra kosten hebt voor vervoer, uitstappen, maaltijden of een drankje… Je weet op voorhand perfect welk budget je nodig hebt voor de reis.

Inschrijven
Vanaf dit jaar kan je je inschrijving ook volledig digitaal invullen. Daarvoor klik je door op deze link. 

De kriebel te pakken?
Hieronder vind je de link naar de reisbrochures:

Vooraf inschrijven is noodzakelijk
Vanaf 19 jaar
050 47 25 90

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020

  • Magazine 89 - Juni - Augustus 2019

  • Magazine 88 - Maart - mei 2019