Jeugdatelier Brugge
Anders spelen, heel gewoon!

Jeugdatelier Brugge is een jeugdbeweging voor kinderen met en zonder beperking, ééntje die zijn deuren openstelt voor iedereen.

Jeugdatelier Brugge is een jeugdbeweging voor kinderen met en zonder beperking, ééntje die zijn deuren openstelt voor iedereen.

We geloven dat we alle spellen kunnen aanpassen zodat iedereen kan meespelen. Daarom kijken we vooral naar wat kinderen kunnen en wat ze graag doen. We willen alle kinderen een fantastische dag bezorgen!

Een enthousiaste ploeg animatoren organiseren de activiteiten, voorzien de individuele- en groepsbegeleiding. De animatoren maken graag een praatje met de ouders: ze geven extra informatie indien nodig, luisteren naar eventuele bedenkingen of tips...  
De ploeg wordt ondersteund door een beroepskracht van Vrijetijdspunt en krijgt regelmatig de kans om deel te nemen aan vormingen en cursussen.

Kamp
Het jeugdatelier gaat jaarlijks op kamp. Vóór het kamp maken de animatoren graag tijd vrij om te luisteren naar de wensen van de ouders.

Meer info
Heb je vragen over jeugdatelier Brugge? Dan kan je terecht bij de hoofdleiding via 0479 82 34 87 of jeugdatelierbrugge@gmail.com.
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van jeugdatelier Brugge via de facebookpagina of website

 

 

Zaterdagnamiddag
€ 1,5 / activiteit
Paul Gilsonstraat 26, 8200 Sint-Andries
Vooraf inschrijven is niet nodig
Vanaf 4 jaar
0479 82 34 87

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020

  • Magazine 89 - Juni - Augustus 2019

  • Magazine 88 - Maart - mei 2019