Hotel O'mer
Een écht vakantiegevoel met de ondersteuning die je nodig hebt? Het kan!

Iedereen is welkom in hotel O’mer om z’n vakantie in Blankenberge door te brengen. Vakantiesfeer, ontmoeting, beleving en ontspanning staan voorop.

Iedereen is welkom in hotel O’mer om z’n vakantie in Blankenberge door te brengen. Vakantiesfeer, ontmoeting, beleving en ontspanning staan voorop.

In hotel O'mer ga je gewoon op hotel: je checkt je bagage in en ja slaapt in een echte hotelkamer met je eigen badkamer. 's Morgens geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet. 

O'mer organiseert en begeleidt dagelijks activiteiten. Je gaat samen op stap en leert nieuwe mensen kennen. En je hoeft je nooit zorgen te maken: een begeleider geeft een antwoord op jouw (ondersteunings-) vragen, 24 op 24.

 

Wie kan in hotel O'mer op vakantie?

Iedereen kan op vakantie in hotel O'mer. Hotelgasten met een ondersteuningsnooid kunnen met een persoonsvolgend budget rekenen op professionele begeleiding, toffe activiteiten en drie maaltijden per dag.

 

Welke activiteiten organiseert hotel O'mer?

We vinden het belangrijk om te weten wat jij leuk vindt. We organiseren zowel activiteiten binnenshuis als buitenshuis. een strandwandeling met ondergaande zon, naar de markt, een concert beleven... maar ook samen aperitieven en bakken staan op het programma.

Hotel O'mer organiseert ook themavakanties. 

 

Meer info over hotel O’mer en de mogelijkheden vind je op de website van hotel O'mer.  

Consciencestraat 45, 8370 Blankenberge
050 41 13 49

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Afsprakennota vrijwilligers

  • Magazine 90 - September - november 2019

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020