Circusatelier Knokke-Heist
Waar iedereen samen speelt.

In samenwerking met circusatelier Woesh krijgt jeugdatelier Knokke-Heist een make-over! Iedereen is vanaf september welkom in circusatelier Knokke-Heist!

In samenwerking met circusatelier Woesh krijgt jeugdatelier Knokke-Heist een make-over! Iedereen is vanaf september welkom in circusatelier Knokke-Heist!

Wat verandert er?

Er komt een circusdocent activiteiten geven, in samenwerking met vrijwilligers van Vrijetijdspunt. De prijs per activiteit bedraagt 5 euro. 

Op 15 september vliegen we er in op onze startdag! Schrijf je in voor deze dag en ontdek welke clown, acrobaat, goochelaar in jou schuilt.

Wat kan je verwachten?

Het circusatelier is een toffe ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met en zonder beperking. De docent geeft les op maat van de kinderen en er is extra ondersteuning door vrijwilligers voor zij die het nodig hebben. hierdoor krijgt het kind de kans zijn eigen talenten al spelend te ontwikkelen. Voor deze circusschool heb je geen voorkennis nodig. Kortom, elk kind dat graag speelt, kan bij ons terecht voor een spetterende namiddag.

Wie vorig jaar naar het jeugdatelier kwam zal dit nog steeds op dezelfde manier kunnen beleven. Spelen staat voorp en krijgt een extra invulling door circusmethodieken.

Wat blijft hetzelfde?

Het jeugdatelier blijft op dezelfde locatie en af en toe verplaatsen we naar de sporthal op de hoek. Ook alle andere aspecten van het jeugdatelier blijven aanwezig. Zo gaan de activiteiten om de twee weken door, spelen leeftijdsgenoten samen en krijgen ze een 4-uurtje. Je hoeft ook niet op voorhand in te schrijven voor de activiteit.

 
Meer info
Heb je vragen over circusatelier Knokke-Heist? Dan kan je terecht bij Katelijne Risteyn via 050 47 25 90 of katelijne.risteyn@oranje.be
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van circusatelier Knokke-Heist via de facebookpagina .

Zaterdagnamiddag
€ 5 / activiteit
Breed Veertien 25, 8300 Knokke-Heist
Vooraf inschrijven is niet nodig
Vanaf 6 jaar
050 47 25 90

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!